24 Ekim 2011 Pazartesi

Oto Yıkama Ve 2 Kadın Girişimcinin Başarısı

Burdur'da oto yıkama servisinde çalışan Nurgül Ünlü ve Ebru Kalyan isimli iki arkadaş, müşterilerin ilgi odağı oldu. Burdur'da oto yıkama işi yapan kadın olmadığını belirten 27 yaşındaki Ebru Kalyan, "Aslında bizimki bir heyecan, bir inattı. Bu işin erkek işi değil, kadın işi olabileceğini de gösterdik. İşimizi severek yapıyoruz. Arabalar temiz çıktığı için müşterilerimiz memnun" derken, 26 yaşındaki Nurgül Ünlü ise araçların iç ve dış temizliğini titizlikle yaptıklarını söyledi.

BURDUR - İHA - Burdur'da oto yıkama servisinde çalışan Nurgül Ünlü ve Ebru Kalyan isimli iki arkadaş, müşterilerin ilgi odağı oldu. 
Burdur'da oto yıkama işi yapan kadın olmadığını belirten 27 yaşındaki Ebru Kalyan, "Aslında bizimki bir heyecan, bir inattı. Bu işin erkek işi değil, kadın işi olabileceğini de gösterdik. İşimizi severek yapıyoruz. Arabalar temiz çıktığı için müşterilerimiz memnun" derken, 26 yaşındaki Nurgül Ünlü ise araçların iç ve dış temizliğini titizlikle yaptıklarını söyledi. Ünlü, "Fırçasız temizlik yapıyoruz, süngerle araçları itinayla temizliyoruz" şeklinde konuştu. 


Oto yıkama servisinde kadınların çalışmasından çok memnun olduğunu dile getiren Tuncay Ersoy isimli müşteri ise, "Arabamı burada yıkatmaktan memnunum. Kadınların bu işi yapmasından memnunum. Arabamızı gayet güzel temizliyorlar, içini dışını tertemiz yapıyorlar" dedi. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder