10 Ocak 2012 Salı

Basınçlı Oto Yıkama Makineleri

Basıncli Oto Yıkama Makineleri

Oto yıkama makinaları oto yıkama merkezleri,  fabrika temizliği, depo temizliği , gemicilik sanayi gibi bir çok alanda kullanılan ve  bir oto yıkama istasyonunun en önemli ekipmanlarındandır.

Basınçlı oto yıkama makinaları özelliklerine göre iki gruba ayrılmaktadır. Bunlar basınçlı soğuk-sıcak yıkama yapan oto yıkama makinaları ve basınçlı soğuk oto yıkama makinalarıdır.

Oto yıkama makineleri modeline göre çeşitli basınçlarda üretilmektedir. Oto yıkama makinaları fiyatlarını etkileyen önemli etmenlerden biride basınç (bar) güçleridir. Sıcak-soğuk çalışan oto yıkama makineleri termostatlı olup sıcaklığa ve basınca dayanıklıdır. Elektrik, benzin veya motorinle çalışan modelleri mevcuttur. Deterjan koymak için bölümü bulunmaktadır.

Basınçlı oto yıkama makineleri titremeden sesiz çalışmaktadır. Oto yıkama makinalarınn dakikada 4 ile 40 litre arasında su püskürtme gücüne sahip modelleri bulunmaktadır. Çelik kaplamaya ve seramik pistona sahiptir.

Fırçasız oto yıkama yaparken ve motor temizliğinde oto yıkama makineleri kullanılır. Aracın temizlenmesinde büyük rol oynar.

1 yorum:

  1. Profesyonel bloğunuzda bize lutfedip yer verdiğiniz için öncelikle teşekkürlerimizi sunar, yayın hayatınızda dell şarj aleti firması olarak başarılar dileriz.

    YanıtlaSil